14.1 C
Iași
28 aprilie, 2024

Tudor Ciuhodaru va candida la Primăria Iaşi din partea AUR. George Simion vrea o alianţă cu USR

George Simion a anunțat că medicul Tudor Ciuhodaru este candidatul partidului pe care îl conduce la Primăria Municipiului Iași. De asemenea, într-un apel deschis către USR, liderul AUR solicită retragerea candidaturii lui Marius Bodea și formarea unei alianțe!

19 feb. 2024, 14:17

Tudor Ciuhodaru va candida la Primăria Iași din partea AUR. George Simion a subliniat rezultatele unor sondaje și analiza detaliată a figurilor politice din județ, ajungând la concluzia că Tudor Ciuhodaru este cel mai potrivit candidat pentru a se opune lui Mihai Chirica, actualul edil al Municipiului Iaşi.

„Singurul om care indiferent de coloratura politică, de preferinţele pentru un partid sau altul a ieşenilor, ne-a dat pe primul sau al doilea loc, în funcţie de anumite considerente, medicul Tudor Ciuhodaru, trebuie să fie viitorul primar al oraşului Iaşi”, a spus George Simion, liderul

Președintele AUR a făcut un apel direct către Marius Bodea, candidatul USR, solicitându-i să renunțe la candidatură și să i se alăture pentru a susține candidatura lui Tudor Ciuhodaru.

„Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianță pentru a-l sprijini pe doctorul Tudor Ciuhodaru în cursa pentru Primăria Iași. Îi cer public lui Marius Bodea să renunțe la ideea de a împărți voturile ieșenilor”, a declarat George Simion.

De asemenea, europarlamentarul Tudor Ciuhodaru a subliniat importanța unei schimbări și a unei mai bune reprezentări pentru orașul Iași, insistând asupra necesității de a acționa în unanimitate pentru a îmbunătăți situația acestuia.

„Eu cred că e un moment foarte bun să apară o schimbare. De la 1859 încoace toţi am acumulat frustrări. Vedem că Iaşiul este lăsat tot timpul deoparte. Suntem totuşi capitala istorică a României, un oraş care merită mult mai mult, iar de fiecare dată fondurile şi resursele se duc spre Ardeal sau spre alte zone, iar Iaşiul e lăsat în spate. Haideţi să facem împreună bine Iaşiul”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Sursa: https://www.romaniatv.net/tudor-ciuhodaru-va-candida-la-primaria-iasi-din-partea-aur-george-simion-vrea-o-alianta-cu-usr_8138921.html

Ultimă oră

Același autor