11.3 C
Iași
13 mai, 2024

Costel Corduneanu, înmormântat vineri la Iași! Sute de persoane şi-au luat adio de la interlopul supranumit „Costel cel Mare al Moldovei”

Vineri a avut loc înmormântarea lui Costel Corduneanu. Orașul a fost inundat de tristețe și suferință. Chiar și așa, luxul este la el acasă, iar pregătirile au fost făcute exemplar.

19 apr. 2024, 08:28

4 poze |

Șeful clanului Corduneanu a încetat din viață la vârsta de 54 de ani într-un spital din Târgu Mureș, conform anunțului făcut de rudele sale pe 15 aprilie. Autoritățile din Iași se așteaptă la un cortegiu funerar impresionant, având în vedere influența vastă a interlopului cunoscut sub numele de „Costel cel Mare al Moldovei”.

Costel Corduneanu a trecut în neființă în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, la o clinică din Târgu Mureș. Presa locală sugerează că la înmormântare se așteaptă o mare agitație în municipiul Iași, unde persoane din întreaga țară, inclusiv interlopi care l-au cunoscut pe Costel Corduneanu, se vor prezenta pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Familia lui Costel Corduneanu a decis să păstreze sicriul închis, astfel încât cei care au participat la priveghiul său să nu poată vedea trupul neînsuflețit al bărbatului. Rudele au motivat că își doresc să își amintească de el așa cum era în viață, plin de energie și vitalitate, familia a optat pentru această măsură, explicând că boala care l-a răpus nu ar trebui să îl definească în memoria oamenilor care au venit să îl plângă.

În cadrul priveghiului de lux, organizat în cinstea temutului interlop, s-au observat detalii impresionante, precum un tablou imens cu portretul său și numeroasele medalii obținute în timpul carierei sale de sportiv. Înmormântarea fastuoasă va avea loc astăzi.

Toate detaliile pentru cavoul în care va fi așezat Costel Corduneanu au fost finalizate. Cavoul este o creație impunătoare, realizată din marmură neagră naturală, iar costul său este pe măsură. Există speculații că prețul locului de veci se ridică în jurul sumei de 5.000 de euro, iar costurile pentru amenajarea acestuia, inclusiv lucrările de înfrumusețare și pregătire, se estimează la aproximativ 8.000 de euro.

În plus, crucea de pe cavou poartă un mesaj emoționant: „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”. Această expresie reprezintă un omagiu adus memoriei lui Costel Corduneanu și importanței sale în comunitate.

De asemenea, nu a fost neglijat niciun detaliu simbolic, iar logo-ul Jocurilor Olimpice a fost inclus în designul cavoului, regăsindu-se pe capacul acestuia. Acest gest atrage atenția asupra legăturii lui Corduneanu cu sportul și realizările sale în acest domeniu, aducând un omagiu suplimentar la adresa unei părți semnificative a vieții sale.

„Costel Corduneanu, Ștefan cel Mare al Moldovei, multiplu medaliat și participant la Jocurile Olimpice Mondiale”, mai este scris pe capacul cavoului lui Costel Corduneanu.

Potrivit unor apropiați ai familiei Corduneanu, care au oferit informații pentru „Ziarul de Iași”, bărbatul se afla în comă de aproximativ trei săptămâni la un spital din Târgu Mureș. Pacientul ar fi contactat o infecție post operatorie. După intervenția de transplant, care a durat șase ore, corpul pacientului ar fi respins organul prelevat de la un pacient compatibil. În realitatea, sunt un cumul de factori care au dus la decesul liderului clanului Corduneanu. De menționat este faptul că, în ultimii ani, acesta a suferit mai multe infarcturi. Un alt frate al lui Costel Corduneanu se află în prezent internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași după ce a suferit și el un infarct

Sursa: https://www.romaniatv.net/detalii-despre-ultimul-drum-al-lui-costel-corduneanu-sute-de-persoane-sunt-asteptate-in-cortegiul-funerar_8256451.html

Ultimă oră

Același autor