13.2 C
Iași
13 mai, 2024

Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față. Cine va prelua conducerea celui mai temut clan din Iași, după moartea liderului: „Costel era talent și caracter”

Fratele mai mic al regretatului Costel Corduneanu, Adrian „Beleaua” Corduneanu, a dezvăluit ce se va întâmpla după moartea liderului interlop.

23 apr. 2024, 10:33

Cine va fi noul lider al clanului Corduneanu

După ce Costel Corduneanu a murit, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Adrian „Beleaua” Corduneanu, unul dintre frații mai mici ai liderului interlop, va prelua conducerea temutului clan din Iași.

În cadrul unei intervenții pe Tik Tok, acesta a făcut o serie de precizări, spunând că nici măcar nu se pune problema ca el să devină șef.

„Nu e vorba de niciun șef aici la noi, cine a rămas șef. Noi suntem o familie și atât. Nu este pe șefie. Costel era fratele mai mare și normal că era ca tatăl nostru. Este și va fi. Ați văzut câtă lume l-a iubit și câtă lume îl iubește și a venit din respect pentru că Costel era talent și caracter. A vrut mereu să facă să fie bine, să împace lumea, oriunde se ducea, lăsa loc de bună ziua (…) Noi eram nouă frați și trei surori, a murit Costel, era cel mai mare, normal că el era un fel de lider, dar la modul familial” , a spus Adrian „Beleaua” Corduneanu, într-un live de pe TikTok.

De ce a murit Costel Corduneanu

Șeful clanului Corduneanu, Costel Corduneanu, a murit după ce a stat timp de câteva săptămâni într-un spital din Târgu Mureș, unde a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Liderul interlop avea probleme grave de sănătate în ultima perioadă, fiind operat la inimă în urmă cu câteva săptămâni.

Apropiații acestuia au povestit că fostul interlop se simțea rău din cauza efortului depus ca sportiv de înaltă performanță, care îi mărise inima. Corduneanu ar fi suferit și de depresie în urma divorțului de prima sa soție, Alina.

Sursa: https://www.romaniatv.net/adrian-beleaua-corduneanu-da-cartile-pe-fata-cine-va-prelua-conducerea-celui-mai-temut-clan-din-iasi-dupa-moartea-liderului-costel-era-talent-si-caracter_8262397.html

Ultimă oră

Același autor