18.9 C
Iași
27 aprilie, 2024

Primarul Iaşiului, gafă monumentală de Ziua Unirii Principatelor: „Alexandru Ioan Cuza, Regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica (PNL), a participat miercuri la manifestațiile din Piața Unirii din municipiu prilejuite de marcarea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române și pentru a juca Hora Unirii.

25 ian. 2024, 17:59

Câteva mii de persoane au participat, miercuri, în Piaţa Unirii din Iaşi, la manifestările de Ziua Unirii Principatelor Române. La un moment dat, pe scenă au urcat liderul PNL, Nicoale Ciucă, secretarul general al PNL, Lucian Bode, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, Gheorghe Flutur şi primarul Iaşiului Mihai Chirica.

La un moment dat, din mulţime s-au auzit huiduieli, potrivit

Însă când a luat cuvântul Mihai Chirica era o liniște deplină, fiind urmărit de mii de participanți.

În timpul discursului rostit cu patos, edilul Iașiului a comis o gafă de proporții. Totul a fost transmis live la televizor de TVR Iași și pe Facebookul postului local. La ora a 2-a, minutul 36.

„Astăzi, am venit să vorbim cu pioșenie despre cei care s-au sacrificat pentru această națiune. Alexandru Ioan Cuza, regele Ferdinand, Regina Maria, făuritorii urinii. Ei ne-au lăsat această mândră moștenire”, a spus Chirica.

Liberalul ieșean nu și-a dat seama de gafă făcută și a continuat discursul.

Internauții au sesizat momentul iar imaginile au ajuns și pe TikTok.

Sursa: https://www.romaniatv.net/primarul-iasiului-gafa-monumentala-de-ziua-unirii-principatelor-alexandru-ioan-cuza-regele-ferdinand-regina-maria-fauritorii-urinii_8077126.html

Ultimă oră

Același autor