11.7 C
Iași
28 aprilie, 2024

Accident grav la Iaşi! Două maşini s-au ciocnit şi au intrat în gardul unei biserici chiar în timpul slujbei din Sâmbăta morţilor. Într-unul dintre autoturisme se afla echipa lui Mario Fresh

Două mașini s-au izbit violent în fața unei biserici din Iaşi, au ajuns pe trotuar și apoi s-au răsturnat peste gardul bisericii. O femeie care era pe trecerea de pietoni a fost târâtă de cele două mașini.

09 mart. 2024, 21:38

Slujba de Sâmbăta morților era să se termine cu o adevărată tragedie la o biserică din Iași. Un șofer a virat la stânga, iar mașina lui a fost izbită în plin de o dubă și ambele au ajuns pe trotuar unde s-au răsturnat peste gardul bisericii.

O femeie a fost târâtă de pe trecerea de pietoni până pe trotuar, iar șoferul mașinii mici, care nu a acordat prioritate, a fost încarcerat. Alţi doi oameni au reuşit să sară în ultima clipă din calea autoturismelor. Atât şoferul maşinii mici, cât şi femeia lovită pe trotuar au fost duşi de urgenţă la spital. Bărbatul este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si

Accident grav la Iaşi între o maşină care a virat neregulamentar şi o dubă în care se afla trupa lui Mario Fresh

În duba care a lovit mașina se afla formația care cântase alături de Mario Fresh într-un club. Șoferul dubei a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Camerele de supraveghere de pe stradă înregistrează momentul în care o maşină virează la stânga fără să acorde prioritate unei dubiţe care circula regulamentar. Impactul este inevitabil, iar maşinile ricoşează direct în gardul unei biserici.

Doar o minune a făcut ca oamenii care participau la slujbă în curtea bisericii să nu fie loviți de cele două mașini care au provocat teribilul accident. O bătrână care vindea flori în fața bisericii a făcut un atac de panică.

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-grav-la-iasi-doua-masini-s-au-ciocnit-si-au-intrat-in-gardul-unei-biserici-chiar-in-timpul-slujbei-din-sambata-mortilor-intr-unul-dintre-autoturisme-se-afla-echipa-lui-mario-fresh_8183325.html

Ultimă oră

Același autor