21.4 C
Iași
28 aprilie, 2024

VIDEO: O fetiță de 11 ani a fost împușcată mortal în vestul…

VIDEO: O fetiță de 11 ani a fost împușcată mortal în vestul Franței

12 iunie 2023

O fetiță britanică în vârstă de 11 ani a fost împușcată mortal în grădina casei sale din Bretania, în vestul Franței, sâmbătă (10 iunie), în urma unei dispute de ani de zile între vecini pentru un teren, au declarat procurorul local și un oficial al primăriei.

Familia fetei se bucura de o seară caldă în grădina lor din micul sat Saint-Herbot, în comuna Plonevez-du-Faou, când un vecin olandez a tras în ei de mai multe ori, a declarat procurorul.

Părinții fetei au fost amândoi răniți, tatăl ei suferind răni care îi pun viața în pericol, a precizat procurorul.

Cea de-a doua fiică a cuplului, în vârstă de 8 ani, nu a fost rănită, dar se află în stare de șoc.

„Probele inițiale sugerează că vecinul victimelor, un pensionar olandez în vârstă de 71 de ani, a apărut brusc înarmat și a tras mai multe focuri de armă în direcția victimelor… înainte de a se retrage în locuința sa împreună cu soția”, a precizat parchetul din Quimper într-un comunicat.

Bărbatul s-a predat atunci când un negociator al poliției l-a convins să iasă din proprietatea sa.

Procurorul local a declarat că motivul nu a fost imediat clar, dar că cele două familii au fost implicate într-o dispută de ani de zile pentru un teren adiacent celor două proprietăți.

Urmărește România Liberă pe

2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.

Cel puțin 10 persoane au murit și 25 au fost rănite după ce un autobuz închiriat, care probabil transporta invitați la o nuntă, s-a…

Priviți-i, cum se duc și se-nchină Amurgului Apus! Îi recunoști ușor după ciudatele fizionomii ale pârâților, care de frică să nu li se caute…

Ordonanţa de urgenţă 57/12 iunie 2023 pentru stabilirea unor măsuri privind salarizarea personalului din sistemul naţional de învăţământ de stat a fost publicată, luni,…

Sursa: https://romanialibera.ro/video/video-o-fetita-de-11-ani-a-fost-impuscata-mortal-in-vestul-frantei/

Ultimă oră

Același autor