21.4 C
Iași
28 aprilie, 2024

VIDEO Iulia Albu de Iași! Un bărbat a urcat cu un ied în mijlocul de transport, iar momentul a fost imortalizat de călători: „Mai bine să văd mereu așa ceva”

Imagini incredibile surprinse într-un autobuz din Iași, după ce un călător a urcat cu un ied într-o sacoșă. Momentul a fost filmat de călători, care s-au arătat încântați.

20 feb. 2024, 22:54

Ied plimbat cu autobuzul în Iași

Videoclipul a fost surprins într-un autobuz din Iași și a fost publicat pe rețelele sociale, adunând mii de vizualizări. Un bărbat s-a urcat în mijlocul de transport în comun cu un ied și a întors toate privirile. Animăluțul părea că se bucură de plimbare și era încântat de atenția primită.

Reacțiile au început să apară imediat după postarea videoclipului în mediul online. Este prima dată cînd un ied este plimbat cu autobuzul, chiar dacă angajații CTP au văzut și alte situații neobișnuite de-a lungul anilor.

Animalul se uita curios în jurul său, fără să înțeleagă ce se întâmplă. În urmă cu câțiva ani, un câine a urcat într-un mijloc de transport din afara orașului și a mers cu autobuzul până în centrul municipiului Iași.

„Mai bine să văd mereu așa ceva, decât drogați sau boschetari. Cred că m-aș fi mutat să fiu mai aproape de animăluț” , a comentat o ieșeancă.

Călătorii au apreciat prezența iedului, iar majoritatea au fost de părere că este drăguț și nu au văzut nicio problemă că merge și el cu autobuzul.

„Ce frumos este” , a mai spus cineva.

Compania de Transport Public Iași are un regulament intern privind conduita în vehicule. Totuși, acolo este specificat doar că stăpânii să nu fie însoțiți de câini fără botniță și lesă. În ceea ce privește alte animale, nu este nimic stipulat. În ziua de astăzi, oamenii au tot felul de animale de companie. Dacă acestea nu pun în pericol alt călător și sunt vaccinate, pot circula cu mijloacele de transport în comun din Iași.

„Este un regulament, poate fi consultat și la noi, pe site-ul companiei. Animalele de companie trebuie să fie vaccinate, iar proprietarii trebuie să aibă carnetele de sănătate pe care trebuie să le prezinte. Animalele mai mari și periculoase trebuie să aibă botniță, aici fac referire la anumite rase care sunt mai agresive sau periculoase și pot pune în pericol pe ceilalți călători.

În cazul de față, dacă stăpânul consideră că este un animal de companie și are documentele necesare, este în regulă. Nu contează ce animăluț este, noi nu facem discriminare, doar să fie actele valide, cu vaccinări. Doar să nu fie un animal periculos care să pună în pericol ceilalți călători” , a transmis Cristian Stoica, directorul general CTP Iași, potrivit

Sursa: https://www.romaniatv.net/video-iulia-albu-de-iasi-un-barbat-a-urcat-cu-un-ied-in-mijlocul-de-transport-iar-momentul-a-fost-imortalizat-de-calatori-mai-bine-sa-vad-mereu-asa-ceva_8142381.html

Ultimă oră

Același autor