19.8 C
Iași
27 aprilie, 2024

Venea încălţăminte contrafăcută pe Siret. Marfă de două milioane de lei, găsită într-un camion

Inspectorii vamali din Siret au găsit într-un camion care venea din Polonia încălţăminte contrafăcută în valoare de 2 milioane de lei.

Potrivit Autorităţii Vamale Române, camionul transporta încălţăminte sport provenind din China. Acesta circula pe ruta Polonia – Slovacia – Ungaria – România şi se îndrepta către Ucraina, ţara de destinaţie.

Inspectorii vamali au verificat toată marfa din camion şi au constatat că aproape jumătate din ea, 5.170 perechi de încălţăminte, era susceptibilă de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci.

Valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 2.000.000 lei.

Autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile de a fi contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 13:09

astăzi, 13:03

astăzi, 13:01

astăzi, 12:36

astăzi, 12:29

astăzi, 11:12

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/venea-incaltaminte-contrafacuta-pe-siret-marfa-de-doua-milioane-de-lei-gasita-intr-un-camion-22281435

Ultimă oră

Același autor