22.1 C
Iași
27 iulie, 2024

Un mire și-a împușcat soția, soacra și cumnata, apoi s-a sinucis în ziua nunții

27 noi 2023, 23:23

Un mire și-a împușcat soția și trei invitați, apoi s-a sinucis în ziua nunții.

Un mire din Thailanda și-a împușcat mireasa și trei dintre invitați, apoi s-a sinucis, în ziua nunții, a declarat poliția pentru BBC, scrie

Chaturong Suksuk, în vârstă de 29 de ani, și Kanchana Pachunthuek, de 44 de ani, s-au căsătorit, sâmbătă, în nord-estul Thailandei. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a plecat brusc de la nuntă și s-a întors cu o armă, împușcându-și soția, pe mama acesteia, în vârstă de 62 de ani, și pe sora ei, de 38 de ani. Gloanțele au lovit doi invitați care au fost transportați de urgență la spital. Însă, din păcate, unul dintre ei a murit ulterior.

Poliția a declarat că mirele și mireasa s-au certat în timpul petrecerii și că el se afla în stare de ebrietate în acel moment. Deocamdată, nu se știe motivul pentru care el a decis să recurgă la acest gest și de ce anume s-au certat cei doi. Bărbatul cumpărase pistolul și muniția anul trecut. Chaturong și Kanchana au avut o relație de trei ani înainte de a se căsători. Unii dintre invitați ar fi spus că Chaturong s-a simțit nesigur în legătură cu diferența de vârstă dintre el și Kanchana. Dar poliția a spus că acestea sunt încă speculații, adăugând că au strâns dovezi și se așteaptă să închidă cazul „în curând”.

Bărbatul ar fi sportiv

Chaturong a cucerit o medalie de argint la înot la Jocurile Asean Para, din Indonezia, anul trecut. De asemenea, se credea că se află pe lista sportivilor care concurează la Jocurile Mondiale de Abilitysport din Thailanda, luna viitoare. Și-a pierdut piciorul drept în timpul serviciului forței paramilitare de infanterie ușoară, care patrulează granițele Thailandei.

În timp ce împușcăturile în masă sunt rare, deținerea de arme este obișnuită în Thailanda. Luna trecută, trei persoane au fost ucise în urma unor împușcături într-un mall de lux din Bangkok. Și în octombrie 2022 un fost polițist a ucis 37 de copii, într-un atac cu armă și cuțit, la o creșă din nord-estul Thailandei.

27 noi 2023, 22:44

Sursa: https://www.dcnews.ro/un-mire-si-a-impuscat-sotia-soacra-si-cumnata-apoi-s-a-sinucis-in-ziua-nuntii_939696.html

Ultimă oră

Același autor