10.2 C
Iași
19 mai, 2024

Ultraj asupra deputatului George Simion la Iași. Făptașii ridicați de polițiști

10:46, 24 ianuarie 2022

Liderul AUR George Simion a fost atacat cu cerneală în timpul manifestațiilor de la Iași, care au loc cu prilejul sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române.

„Vrem să facem nici mai mult nici mai puțin decât o horă. Și știm că, în orașul primarului al cărui nume nu vreau să îl pronunț, este interzis. Nu este manifestație AUR, nu vom avea steaguri de partid, invităm pe toți românii în fața Palatului Culturii pentru că este o zi națională”, a declarat George Simion, luni dimineață.

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

Pentru că George Simion este parlamentar, fapta reprezintă infracțiunea de ultraj, chiar dacă liderul AUR nu va depune plângere penală.

Sursa: https://www.curentul.info/politic/george-simion-atacat-de-manifestanti-la-iasi-de-ziua-unirii/

Ultimă oră

Același autor