3.6 C
Iași
miercuri, 7 decembrie, 2022

Soldații ruși au ajuns să se împuște între ei. Strigăte de ajutor. „Opriți-vă, suntem de-ai voștri”

Sursa: Fanatik.ro

Publicat la 18 noiembrie 2022, 19:01

Retragerea trupelor ruse de pe malul drept al Niprului nu a ieșit așa cum și-a imaginat Vladimir Putin. Din cauza haosului provocat, soldații ruși au ajuns să se împuște între ei și să nu se mai recunoască. Ce se întâmplă, în realitate, cu armata Rusiei?

Retragerea trupelor ruse de pe malul drept al Niprului a venit și cu moartea mai multor soldați ruși. Ei s-au împușcat între ei fără să își dea seama. O filmare realizată de camera unuia dintre

aflați într-o barcă arată cum aceștia distrug două bărci legate de un ponton, pentru a nu putea fi folosite într-o eventuală încercare de traversare a râului de către trupele ucrainene.

Un militar aruncă o

într-o barcă, iar altul începe să tragă cu pușca mitralieră în a doua barcă, fără să își dea seama că își omoară chiar colegii. Trei soldați ruși au fost împușcați de alți oameni din

lui Putin.

„Opriți-vă, suntem de-ai voștri!”, strigă un soldat rus de mai multe ori, adăpostindu-se apoi în barcă, în timp ce de pe mal continuă să se tragă asupra lor. Din dialog se înțelege că unul dintre soldați a fost rănit. Toți țipă și încearcă să-i facă pe cei de pe mal să înțeleagă faptul că sunt din Rusia, dar aceștia nu aud.

Wild footage of Russian servicemen coming under friendly fire during their exodus from Kherson.

The soldiers were engaged in destroying boats on the shore when they came under fire from another bank of the Dnieper. At least one man has been wounded immediately.

— Dmitri (@wartranslated)

Atunci decid să fugă și să iasă de sub tirul camarazilor, iar cel care ține cârma le cere celorlalți să-i spună încotro să o ia. Unul îi răspunde să navigheze spre mal, dar aceștia realizează că sunt în pericol: „Idiotule, acolo-i

!”, orașul din care tocmai fugiseră, potrivit filmărilor de pe Twitter.

Soldații ruși se omoară între ei

În urmă cu o lună, peste 11 persoane au murit sâmbătă și alte 15 au fost rănite într-un schimb de focuri pe un poligon militar rusesc din regiunea Belgorod, la granița cu Ucraina, a anunțat Ministerul rus al Apărării, care a calificat incidentul drept un „atac”.

„Cei doi teroriști au fost doborâți într-un schimb de focuri”, a adăugat ministerul. „În timpul desfășurării unor exerciții de antrenament cu focuri de armă cu persoane care și-au exprimat în mod voluntar dorința de a participa la o operațiune militară specială, teroriștii au deschis focul cu arme de calibru mic asupra personalului unității”, se arată în raport.

Sursa: https://evz.ro/soldatii-rusi-au-ajuns-sa-se-impuste-intre-ei-strigate-de-ajutor-opriti-va-suntem-de-ai-vostri.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,712FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Vaslui Plus