-0.1 C
Iași
vineri, 27 ianuarie, 2023

Simona Halep încearcă să uite de scandalul de dopaj. Cum se relaxează acum sportiva

Sursa: Facebook/ Simona Halep

Publicat la 17 noiembrie 2022, 12:47

Simona Halep încearcă să dea uitării momentele grele prin care trece în ultima vreme și tocmai de aceea a ales să se răsfețe într-un mod inedit.

Sportiva a avut parte de un tratament numai bun pentru ea. Halep a ales să îți umple timpul și cu alte activități, pentru a uita de suspendarea temporară din sport. Acum ea se află în plin proces de dovedire a nevinovăției, urmând să fie

audiată la tribunalul independent Sport Resolutions .

s-a răsfățat la

a mers la un spa de lux din centrul Bucureștiului, unde a fost tratată pe măsură. Spa-ul oferă servicii de lux, cum ar fi masajul reginei, un masaj făcut de șase mâini sau de patru mâini, pentru cupluri.

Spa-ul a postat pe pagina sa de Instagram imaginea cu Simona, însă aceasta pare de nerecunoscut deoarece poartă un filtru, potrivit

Vezi această postare pe Instagram

Simona Halep a fost suspendată din sport

După ce s-a descoperit o substanță interzisă în corpul său, Simona Halep a fost suspendată din sport. Ea nu mai poate participa decât la turnee demonstrative, iar dacă vrea să participe la un meci, trebuie să-și cumpere bilet.

Recent, fostul

al Simonei Halep, Dragoș Luscan, a încercat să vină cu o nouă ipoteză în cazul de

al jucătoarei, încercând să identifice o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat.

El a explicat că e posibil ca

să fi luat un supliment care era permis, însă în interiorul lui să se afle o anumită substanță interzisă. Acest lucru nu contravine politicii de doping, iar problema intervine doar dacă foloseşti în exces un medicament. În această situație există posibilitatea ca substanţele de pe lista neagră – nedetectabile în mod normal – să iasă la analiză.

„Există posibilitate ca, uneori, să folosești anumite substanțe care nu sunt pe listă dar, dacă le folosești într-o doză mai mare, ar putea apărea la controlul anti-doping ”, a spus Dragoș Luscan.

Antrenorul lui Halep, suspect în cazul de dopaj

Potrivit jurnaliștilor de la Essentially Sports, Simona ar fi spălată pe creier de noul ei

. „Mesajul ciudat al spălatei pe creier

pentru a sărbători realizarea antrenorului Patrick Mouratoglou dezgustă lumea tenisului”, a scris publicația. Sursa a mai adăugat că mulți fani îl suspectează pe Patrick Mouratoglou că ar avea un rol în scandalul de dopaj în care Simona Halep este implicată.

Sursa: https://evz.ro/simona-halep-incearca-sa-uite-de-scandalul-de-dopaj-cum-se-relaxeaza-acum-sportiva.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,712FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Vaslui Plus