18.2 C
Iași
28 aprilie, 2024

Salariu de 4.800 de euro lunar pentru români oferit de o companie internațională. Meseriașii primesc și bonusuri importante

Lucrătorii în construcții, cei în amenajări interioare, instalatorii, electricienii sunt unii dintre cel mai bine plătiți angajați peste hotare. De aceea, mulți dintre meseriașii români aleg să-și lase casă și masă în România și să plece în țări străine în căutarea unui trai mai bun. Un anunț postat recent pe site-urile de profil face referire la joburi oferite românilor în Danemarca de o firmă internațională care se ocupă cu montarea de pardoseli realizate manual de la zero.

30 ian. 2024, 13:34

Un salariu de 4.800 de euro oferă angajatorul românilor care cunosc bine această meserie. În plus, la salariu se adaugă multe alte beneficii. Ca zile de odihnă, angajații vor avea duminica și sărbătorile legale.

Salariu de 4.800 de euro lunar pentru români oferit de o companie internațională

Sunt căutați oameni care îndeplinesc câteva cerințe:

sunteți experimentat sau motivat să învățați;

sunteți de încredere, minuțios și atent la calitatea rezultatului muncii prestate;

sunteți flexibil, eficient și puteți lucra independent;

dețineți permis de conducere, vorbiți engleză conversațional.

Citeste si

Compania oferă angajare cu contract de muncă danez. Este vorba despre muncă pe proiect în condiții de muncă daneze. Salariul este plătit la două săptămâni. Firma mai oferă totodată:

plata zilelor de concediu (+12.5% din brut) și SH pay (duminica și libere legale);

suport administrativ cu tax card și asigurare de sănătate.

Ce responsabilități are angajatul

Potrivit anunțului de pe platforma de recrutare, meseriașii vor trebui să îndeplinească mai multe condiții:

” Activitatea implică montarea diferitelor tipuri de pardoseli, de la epoxidice, de poliuretan și până la mortar. Toate podelele sunt realizate manual, de la zero. Este de așteptat să aveți pricepere și experiență în acest domeniu. Veți face parte dintr-o echipă dinamică de instalatori de pardoseli care sunt pasionați de lucrări și finisaje de calitate.

Activitatea este organizată pe proiecte și se desfășoară în toată Danemarca, incluzând parțial călătorii. În calitate de angajat nou al clientului, veți fi repartizat unora dintre cei mai experimentați instalatori de podele, astfel încât veți avea parte de cea mai bună pregătire în ceea ce privește sistemele de pardoseli și structura acestora ”, se arată în anunț.

Sursa: https://www.romaniatv.net/salariu-de-4-800-de-euro-lunar-pentru-romani-oferit-de-o-companie-internationala-meseriasii-primesc-si-bonusuri-importante_8088226.html

Ultimă oră

Același autor