18.2 C
Iași
28 aprilie, 2024

Prima reacție a lui Mario Fresh, după ce echipa sa a fost implicată într-un accident grav în Iași. Șoferul dubiței consumase alcool

Sâmbătă, în jurul orei 10 dimineața, mașina în care se afla echipa tehnică a lui Mario Fresh a fost implicată într-un accident grav. Prima reacție a artistului, după impactul surprins de camerele de supraveghere.

10 mart. 2024, 14:42

Mario Fresh, prima reacție după accidentul din Iași

Sâmbătă, 9 martie, în jurul orei 10 dimineața, un accident grav s-a petrecut pe șoseaua Nicolina din Iași. Duba în care se afla staff-ul lui Mario Fresh a intrat în plin într-un autorurism din sens opus. În urma constatărilor de la locul accidentului, dar și a imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, oamenii lehii au stabilit că dubița circula regulamentar.

Imediat după incidentul în care au fost implicați colegii lui Mario Fresh, artistul a oferit o primă reacție. Acesta a mărturisit că nu se afla în dubă, în momentul în care s-a produs accidentul. El a ținut să transmită că nu susține sub nicio formă condusul imprudent.

„În urma celor întâmplate în dimineața aceasta, aș vrea să fac clar faptul că nu am fost prezent la fața locului în momentul accidentului. Mă bucur că suntem cu toții bine și oamenii implicați sunt în stare bună. Nu îmi doream ca această experiență să culmineze cu ceva tragic pentru nicio parte implicată. Cât despre ceea ce ne privește, aș vrea să menționez că nu susțin sub nicio formă condusul imprudent. Conduceți cu atenție și nu uitați că sunt oameni care vă așteaptă acasă” , a fost mesajul lui Mario Fresh.

Dubița în care se afla echipa artistului a intrat în plin într-un Logan condus de un șofer în vârstă de 64 de ani. Bărbatul din Logan a vrut să schimbe direcția de mers la stânga fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului, ambele mașini au fost proiectate în curtea unei biserici, iar o femeie, care se afla pe trotuar, a fost rănită grav. Victimele, șoferul vinovat și pietonul, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Potrivit procedurilor standard, șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar șoferul dubei în care se aflau colegii lui Mario Fresh, un bărbat de 42 de ani, avea o alcoolemie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aestuia i-a fost suspendat permisul pentru 3 luni.

„La data de 09.03.2024, ora 09.45, poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier produs pe șoseaua Nicolina din municipiul Iași. La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 64 de ani, din Iași, în timp ce conducea un autoturism dinspre comuna Ciurea spre Iași, la momentul schimbării direcției de mers a fost lovit de un alt autovehicul care circula din sens opus. În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în gardul unei biserici din zonă, fiind lovit și un pieton (femeie) care se afla pe trotuar. În accident au fost rănite 2 persoane (șoferul primului autoturism și pietonul) care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați alcooltest, stabilindu-se faptul că șoferul celui de-al doilea autovehicul implicat în incident (bărbat de 42 de ani, din municipiul București) avea o alcoolemie de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă” , a transmis IPJ Iași.

Sursa: https://www.romaniatv.net/prima-reactie-a-lui-mario-fresh-dupa-ce-echipa-sa-a-fost-implicata-intr-un-accident-grav-in-iasi-soferul-dubitei-consumase-alcool_8184021.html

Ultimă oră

Același autor