17.9 C
Iași
27 aprilie, 2024

Preşedintele FC Rapid, Daniel Nicolae, ridicat de mascaţi. Poliţiştii au pus în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere

Preşedintele FC Rapid, Daniel Nicolae, a fost ridicat de mascaţi, joi dimineaţa, în cadrul percheziţiilor care se fac în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Prahova şi Iaşi.

De asemenea, sunt vizaţi şi mai mulţi membri din galeria clubului din Giuleşti.

Rapid este pe locul 2 în Superliga de fotbal, fiind în luptă directă pentru titlu cu FCSB.

Acţionarul majoritar al FC Rapid a declarat că dosarul în care a fost ridicat preşedintele clubului, Daniel Nicolae „are legătură cu arme, muniţii, chiar nu are sens”.

„Chiar nu înţeleg ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Şucu, la AS.ro LIVE.

Şucu a mărturisit că vestea l-a şocat.

Daniel Niculae a devenit preşedintele la Rapid în 2021, după ce s-a retras din activitatea de jucător în anul 2018.

19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere sunt puse în aplicare, joi, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova şi Iaşi, pentru destructurarea unei grupări care acţiona cu violenţă.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova şi Iaşi, într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

„Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”, potrivit Poliţiei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 12:48

astăzi, 12:39

astăzi, 12:21

astăzi, 12:13

astăzi, 11:55

astăzi, 11:53

astăzi, 11:12

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/presedintele-fc-rapid-daniel-nicolae-ridicat-de-mascati-politistii-au-pus-in-aplicare-19-mandate-de-perchezitie-domiciliara-si-28-de-mandate-de-aducere-22293403

Ultimă oră

Același autor