21.4 C
Iași
28 aprilie, 2024

Ministrul Cercetării: Iaşiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din Europa

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, susţine că Iaşiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie şi inovare ale Europei.

1512 afișări

Mesajul a fost transmis pe Facebook după vizita pe care ministrul Bogdan Ivan a făcut-o la Iaşi.

„Iaşiul devine unul dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie şi inovare ale Europei! Vizita pe care am făcut-o împreună cu Premierul Marcel Ciolacu aici, la întâlnirea cu mediul universitar ieşean şi cu antreprenorii din industria IT&C, mi-a demonstrat încă odată că investiţia în oameni şi în noile tehnologii defineşte liderii viitorului. Iar România, este una dintre naţiunile care are toate şansele să devină lider al lumii de mâine”, a scris Bogdan Ivan.

Ministrul Cercetării a vizitat un hub de tehnologie şi o instituţie de educaţie.

„Hub-ul de tehnologie de la Palas Campus concurează cu cele mai moderne campusuri tech din lume! La Universitatea de Ştiinţe ale Vieţii Iaşi am întâlnit tineri cercetători geniali, care sunt decişi să muncească, să inoveze şi să modernizeze România. Le-am vorbit despre proiectele record de peste 1.1 miliarde de euro din cercetarea românească şi de cele în valoare de 6 miliarde de euro care vor moderniza administraţia din România prin digitalizare”, a precizat Bigdan Ivan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:16

Sursa: https://www.mediafax.ro/economic/ministrul-cercetarii-iasiul-devine-unul-dintre-cele-mai-importante-hub-uri-de-tehnologie-din-europa-22290252

Ultimă oră

Același autor