16.4 C
Iași
12 mai, 2024

Marius Bodea (ADU), după depunerea candidaturii la Primăria Iaşi: Este finala luptei dintre mafia lui Chirica şi toţi ieşenii oneşti, care nu fură şi nu-i iubesc pe hoţi

astăzi, 14:27

Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între mafia lui Chirica şi ieşenii oneşti, care nu fură şi nu-i iubesc pe hoţi”.

Alianţa Dreapta Unită a depus duminică la Biroul Electoral listele de candidaţi pentru Consiliul Local Iaşi, dar şi pentru Primăria Iaşi, urmând ca pentru Consiliul Judeţean listele să fie depuse în cursul zilei de luni.

Candidatul ADU la Primăria Iaşi, senatorul Marius Bodea, a afirmat că echipa primar-Consiliu Local prezentată de Dreapta Unită vine cu soluţii pentru Iaşi, prezentate de-a lungul mai multor ani, în urma unor ample dezbateri interne.

„Este finala, cu adevărat, a luptei dintre mafia lui Chirica şi toţi ieşenii oneşti, cei mai mulţi, care nu fură şi care nu-i iubesc pe hoţi. Dar pentru a câştiga e nevoie ca ieşenii să vină la vot şi să aleagă singura echipă care poate învinge această mafie. În 2020, doar 11 la sută dintre ieşenii cu drept de vot i-au mai dat lui Chirica un mandat. Democraţia se exprimă la urne, şi nici o mare problemă a oraşului nu se va rezolva sperând că Mihai Chirica va deveni cinstit”, a declarat Marius Bodea, candidatul ADU la Primăria Iaşi.

Lista ADU pentru Consiliul Local include medici, artişti, experţi în fonduri europene, IT-işti, avocaţi, economişti, ingineri, dar şi jurişti.

„Nu există alternativă la administraţia mafiotă de azi în afara candidatului şi listei ADU. Orice vot acordat competitorilor noştri care şi-au amintit de ieşeni acum, în pragul alegerilor, este un vot pentru Chirica şi mafia din jurul său”, a mai afirmat Marius Bodea, candidatul la Primăria Iaşi.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/marius-bodea-adu-dupa-depunerea-candidaturii-la-primaria-iasi-este-finala-luptei-dintre-mafia-lui-chirica-si-toti-iesenii-onesti-care-nu-fura-si-nu-i-iubesc-pe-hoti-1922402728162024041421574289

Ultimă oră

Același autor