-0.1 C
Iași
vineri, 27 ianuarie, 2023

Marcel Ciolacu: Cu certitudine cred că România are nevoie de un preşedinte de stânga

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus, luni seara, că este momentul de o schimbare după 20 de ani şi că el crede cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga.

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

„Cu certitudine cred că România are nevoie de un preşedinte de stânga, un om care împărtăşeşte principiile, în primul şi în primul rând, de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani pentru cel care va ocupa funcţia de preşedinte al României. Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcţie, cea mai înaltă funcţie din statul român”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

El spune că partidul va allege candidatul la prezidenţiale şi că acesta nu trebuie să fie neapărat un om politic.

„Când avem discuţia de candidaturi, tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta, PSD nu va veni neapărat cu un om politic. Va veni în schimb cu un intelectual. (…) Partidul va alege. Va exista o competiţie internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida”, a completat Ciolacu.

El a afirmat că nu s-a discutat despre un posibil candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale.

Întrebat despre o eventuală candidatură a Maiei Sandu la preşedinţia României, preşedintele PSD a spus: „Avem o criză de securitate în zonă şi trebuie să fim foarte atenţi la un întreg contextul. Una este ceea ce ne dorim sau cee ce considerăm noi că e corect şi alta este realitatea. Este un scenariu de lucru. Nimeni nu o poate împiedica pe doamna Maia Sandu. (…) Eu o susţin cât pot de mult pe doamna Maia Sandu mai ales în perioada şi mai dificilă prin care trece Republica Moldova, dar, de asemenea, facem parte din familii politice diferite”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

10 ian 2023

6 ian 2023

2 ian 2023

miercuri, 19:01

ieri, 19:33

vineri, 14:25

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/marcel-ciolacu-cu-certitudine-cred-ca-romania-are-nevoie-de-un-presedinte-de-stanga-21510954

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,712FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Vaslui Plus