12.7 C
Iași
18 mai, 2024

Horoscop 4 mai 2024. ZODIA care primește bani din surse neașteptate

Sursa foto: Caracter ilustrativ

Publicat: 03/05/2024, 15:00

Valorile materiale pot păli pe lângă cele spirituale. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 4 mai 2024.

Ești un artist, scriitor sau muzician? Dacă da, munca ta poate căpăta un ton mai simbolic sau impresionist. Astăzi probabil că ești mai interesat să transmiți sentimente și impresii decât detalii. S-ar putea să te surprindă faptul că te gândești în acest sens. Acest impuls ar putea dispărea mâine, așa că, dacă îți place munca de astăzi, profită de ea. Încearcă să îți amintești cum și de ce o faci!

Formele de artă inovatoare ar putea părea deosebit de atrăgătoare. Stai departe de galerii de artă dacă nu ești pregătit să iei acasă o mașină plină cu marfă. Dacă ești mai mult în muzică, s-ar putea să spargi banca descărcând melodii pe MP3 playerul tău. Aceasta ar putea fi o nouă etapă în gusturile tale artistice sau ar putea fi o tendință de lungă durată. Oricare ar fi, distracție plăcută!

Credeți în fantome? S-ar putea ca unele apeluri telefonice, e-mailuri sau alte comunicări ciudate să apară astăzi. Unul ar putea veni de la cineva care crede că ești altcineva. Apelurile telefonice ar putea fi închise, numere greșite sau inele fantomă. Dacă se bate la ușă, s-ar putea să fie casa care se instalează și nu o fantomă, dar tot poate fi destul de neliniștitor. Încearcă să nu te gândești la asta.

O sumă de bani neașteptată ar putea veni în calea ta. Probabil că nu va fi mare, dar va fi totuși binevenită. Poate că cineva îți datorează bani de mult timp și în sfârșit ți-i rambursează. S-ar putea să vinzi un obiect de care voiai să scapi de mult timp. Indiferent despre ce este vorba, poate că vrei să inviți un prieten la cină. Dă-i drumul și distrează-te!

Ai făcut exerciții fizice prea riguroase în ultima vreme? Dacă da, s-ar putea să simți niște mici dureri. Stai departe de picioare în cea mai mare parte a zilei. Atunci când faci exerciții fizice, concentrează-te pe întinderi. Petrece ceva timp într-o cadă cu hidromasaj dacă poți. Vechea zicală: „Fără durere, nu câștigi” a fost destul de mult discreditată! Yoga sau tai chi ar putea să-ți servească la fel de bine ca și aerobicul de astăzi. Rămâi la acestea!

Senzația că cineva vine să te viziteze ar putea să te însoțească pe tot parcursul zilei. Intuiția ta are probabil dreptate, cu o singură excepție – probabil că este vorba de mai multe persoane! Unii prieteni ar putea avea niște vești bune pe care vor să le împărtășească cât mai repede. Prefă-te că ești surprins când vor veni la ușă. Să ai o seară minunată!

Toți prietenii tăi sunt pasionați de astrologie, de știința divină sau de chestiuni spirituale? S-ar putea părea că cei mai mulți dintre ei sunt astăzi, oricum. S-ar putea să ai mulți prieteni noi în aceste domenii. Ai multe de învățat de la toți aceștia și chiar mai multe lucruri pe care le puteți învăța împreună. Un impuls uriaș de creștere personală este chiar după colț.

Partenerul de iubire ar putea găzdui un eveniment social sau o întâlnire de orice fel. Ar putea fi interesant să faci cunoștință cu prieteni ai partenerului tău pe care nu i-ai cunoscut încă. Unii dintre ei sunt probabil oameni inteligenți, interesanți, cu profesii fascinante. Unul dintre ei ți-ar putea recomanda câteva cărți pe care cu siguranță vei dori să le citești. Distrează-te. Nu uita să îi mulțumești iubitei tale!

Te gândești la o călătorie, poate într-un loc pe care ai visat mereu să îl vizitezi? Dacă ai dubii dacă o poți face sau nu, calculează-ți bugetul și s-ar putea să fii surprins. Invită un prieten să te însoțească. O astfel de călătorie ar putea să-ți stimuleze dezvoltarea personală așa cum nu ai mai încercat până acum. Gândește-te la asta!

Valorile materiale pot păli pe lângă cele spirituale astăzi. S-ar putea lua în considerare renunțarea la cursa de șoareci și retragerea în sălbăticie. Acest lucru ar fi poate o vacanță bună, dar probabil că nu ești gata să renunți la tot încă. Nu fii prea dur cu tine însuți. Schimbările de acest gen vin treptat, nu peste noapte. Ia-o în ritmul tău.

Partenerul de viață ți se pare cea mai perfectă și minunată persoană din lume. Firea ta romantică ar putea să iasă în evidență astăzi. Nu te uita la partenerul tău cu ochii plini de rouă! În schimb, încearcă să păstrezi o anumită distanță pentru a evita să pări nevoiaș. Probabil că autosuficiența și puterea ta interioară au fost cele care ți-au atras iubitul în primul rând.

S-ar putea să nu te poți concentra la muncă astăzi. S-ar putea să ai capul în nori și ochiul tău pentru detalii ar putea să te cam dezamăgească. Inutil să mai spunem că nu este o zi bună pentru a aborda sarcini noi, dificile sau complicate. Concentrează-te asupra rutinei pe care o poți face fără să te gândești. În acest fel, vei reuși să treci peste zi fără să o iei razna.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

03 May, 15:34

Știri –

03 May, 15:00

Știri externe –

03 May, 14:58

Ultima oră

03 May, 13:36

Actualitate –

03 May, 13:35

03 May, 13:30

Sursa: https://www.gandul.ro/horoscop/horoscop-4-mai-2024-zodia-care-primeste-bani-din-surse-neasteptate-20197265

Ultimă oră

Același autor