5.3 C
Iași
3 martie, 2024

FC U Craiova, victorie dramatică în Superligă. Oltenii au învins pe Sepsi în prelungiri

Sursa foto: Hepta

Penultima partidă a etapei a 17-a din Superliga României la fotbal masculin dintre U Craiova 1948 și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a încheiat luni cu victoria oltenilor, datorită unui gol marcat în minutele suplimentare de joc.

Covăsnenii aveau șansa de a urca pe locul 7 în clasament, cu o victorie, dar au rămas pe 10, cu 20 de puncte.

Blănuță a fost omul meciului pentru gazde, acesta deschizând scorul în minutul 10, după o pasă primită în fața porții de la Chițu.

Covăsnenii au replicat imediat, șii după o primă ratare a lui Aganovic, Safranko la servit în careu pe Matei, care după un prim șut respins de portar, a marcat din a doua încercare, pentru 1-1, în minutul 31.

Cele două echipe au mai avut câte o fază de poartă înainte de pauză, iar după reluare gazdele au semnat două mari ocazii, prin Blănuță, care a trimis de două ori în bara porții lui Niczuly, la interval de doar 2 minute.

Păun a fost la un pas de a aduce oaspeții în avantaj în minutul 84, dar Albu a respins de pe linia porții mingea trimisă cu capul, după centrarea din Corner a lui Varga.

Oltenii au obținut victoria în minutul 2 suplimentar de joc, centrarea lui Chițu din flancul stâng fiind valorificată de Lacroaix, care a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap bine plasată.

rămâne pe locul 14 în clasament, dar se apropie la un singur punct de UTA Arad și Poli Iași și la doar 2 puncte de echipele plasate pe locurile 8-11.

Sursa: https://jurnalul.ro/sport/fotbal-intern/u-craiova-1948-sepsi-osk-superliga-949688.html

Ultimă oră

Același autor