14.2 C
Iași
8 septembrie, 2024

Elevii din judeţul Iaşi cu media zece la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat au fost premiaţi la Primăria Iaşi, primind cărţi, diplome şi bani / Edilul Mihai Chirica: Ce bine ar fi dacă toţi aceşti tineri ar rămâne la Iaşi

astăzi, 13:21

Cei zece elevi ieşeni care au reuşit să obţină media maximă la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat au fost premiaţi joi de Primăria Iaşi şi Inspectoratul şcolar, primind cărţi, diplome şi bani.

Cei şapte elevi din judeţul Iaşi care au reuşit să obţină media zece la Evaluarea Naţională şi cei trei absolvenţi de liceu cu media zece la Bacalaureat au fost premiaţi în cadrul unei festivităţi organizate de Primăria Municipiului Iaşi în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Absolvenţii cu media zece au primit premii în bani (câte 1.000 de lei pentru Evaluarea Naţională şi 2.000 de lei pentru Bacalaureat), alături de cărţi, diplome şi coroniţe. De asemenea, au fost recompensaţi, simbolic, şi profesorii disciplinelor de examen şi directorii unităţilor şcolare.

La Evaluarea Naţională, din cei şapte elevi zecişti, doi sunt de la Colegiul Naţional, doi de la Colegiul „Emil Racoviţă”, tot doi de la Şcoala Gimnazială EuroEd şi unul de la Colegiul ”Richard Wurmbrand”.

La Bacalaureat din cei trei elevi cu media zece, unul este de la Colegiul Naţional, unul de la Colegiul ”Richard Wurmbrand” şi unul de la Liceul Teoretic „”arlaam Mitropolitul”.

”Iaşul este capitala şcolilor excepţionale care dau ţării, an de an, armate de tineri foarte bine pregătiţi. Ce bine ar fi dacă toţi aceşti tineri ar rămâne la Iaşi pentru a contribui la bunăstarea comunităţii noastre, dar, indiferent unde îi vor purta în viitor paşii, noi sperăm să nu uite niciodată că au fost formaţi ca oameni mari aici, în Capitala Moldovei. Dragi elevi, dorinţa mea este ca voi, elevii de 10, să reprezentaţi elita României de mâine”, le-a spus edilul Mihai Chirica elevilor premiaţi.

Sursa: https://www.news.ro/social/elevii-judetul-iasi-media-zece-evaluarea-nationala-bacalaureat-au-premiati-primaria-iasi-primind-carti-diplome-bani-edilul-mihai-chirica-bine-ar-toti-acesti-tineri-ar-ramane-iasi-1922402118152024071321673035

Ultimă oră

Același autor