11 C
Iași
8 septembrie, 2024

Două persoane au fost rănite după ce un cazan de țuică a explodat într-o gospodărie din județul Iași

Un cazan de țuică a explodat într-o gospodărie din localitatea Cogeasca din județul Iași. Două persoane au fost rănite în urma incidentului și primesc îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor calificat.

„Intervenţie a echipajelor medicale în urma unui apel primit la Dispeceratul Integrat ISU – SMURD- SAJ Iaşi, prin SNUAU 112, unde a avut loc o explozie a unui cazan de ţuică, în localitatea Cogeasca, comuna Leţcani, cu 2 victime conştiente, cu arsuri. La locul solicitării se deplasează echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor calificat”, au precizat oficialii ISU, potrivit Agerpres.

Victimele au fost evaluate medical la faţa locului şi au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite şi tratament.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/doua-persoane-au-fost-ranite-dupa-ce-un-cazan-de-tuica-a-explodat-intr-o-gospodarie-din-judetul-iasi-2874759

Ultimă oră

Același autor