18.2 C
Iași
28 aprilie, 2024

Diana Şoşoacă, interesată de o candidatură la Primăria Iaşiului: „Cu un naţionalist ca mine, ar putea deveni cel mai important oraş al ţării”

Cursa pentru Primăria Municipiului Iaşi începe să se prefigureze ca una dintre cele mai interesante din ţară, după ce, pe lângă actualul primar Mihai Chirica, deja şi-a anunţat candidatura din partea AUR medicul şi actualul europarlamentar Tudor Ciuhodaru, iar Diana Şoşoacă se pregăteşte şi ea.

20 feb. 2024, 19:46

Președintele organizației județene S.O.S. Iași, Dragomir Tomașeschi, spune că varianta ca președinta partidului Diana Șoșoacă să candideze la primărie este tot mai probabilă.

„Este posibil orice. Iașul este al doilea oraș ca importanță al României si îmi este foarte drag mie. Cu o personaliate puternică și un naționalist ca mine, capitala Moldovei ar putea deveni cel mai important oraș al țării”, a spus Diana Șoșoacă, contactată de

pentru a comenta informaţia.

Între timp, partidul Dianei Şoşoacă trebuie să-şi rezolve problemele interioare, în ultimele zile atrăgând atenţia prin scandalul de proporţii iscat între preşedinta SOS România şi soţul său, prim-vicepreşedintele Silvestru Şoşoacă.

Diana Șoșoacă, şefa partidului S.O.S. România, a luat decizia de a-l suspenda pe propriul său soț, Silvestru Șoșoacă, din funcțiile de conducere, motivând că acest lucru îl protejează pe acesta de influențele serviciilor secrete.

Într-un comunicat de presă, Silvestru Șoșoacă a subliniat că nu poate accepta acțiunile abuzive ale soției sale împotriva membrilor și liderilor partidului S.O.S. România. El a respins categoric afirmațiile privind intimidarea și șantajul din partea serviciilor secrete și a declarat că nu este de acord cu utilizarea sa și a familiei sale în scopul victimizării politice a Dianei Șoșoacă.

„Nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia (n. red.: Dianei Șoșoacă) împotriva membrilor şi liderilor din partid. Motivele invocate de dna preşedinte S.O.S., că aş fi victima unor acţiuni de intimidare şi şantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierei sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea şi a familiei pentru ca dna Iovanovici-Şoşoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauţionez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viaţa politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiţi în faţa electoratului şi a membrilor de partid”, a susţine Silvestru Șoșoacă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/diana-sosoaca-interesata-de-o-candidatura-la-primaria-iasiului-cu-un-nationalist-ca-mine-ar-putea-deveni-cel-mai-important-oras-al-tarii_8142073.html

Ultimă oră

Același autor