21.4 C
Iași
28 aprilie, 2024

Circulaţia trenurilor în staţia Timişoara Nord, oprită din cauza unei garnituri care a deraiat

Circulaţia trenurilor în staţia Timişoara Nord este oprită din cauza unei garnituri care a deraiat. Accidentul a avut loc sâmbătă, înainte de prânz. Două trenuri sunt blocate în gară.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că circulaţia feroviară între Timişoara Nord şi Timişoara Est este închisă din cauza deraierii unei garnituri goale de călători. Accidentul s-a produs în timpul unor manevre făcute în staţia Timişoara Nord.

„În staţia Timişoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulaţia trenurilor în direcţia Timişoara Est. Precizăm faptul că, în trenul IR 1763, care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică”, au transmis reprezentanţii CFR.

Până la „finalizarea intervenţiilor de repunere pe şină a locomotivei şi a vagonului, dar şi retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 şi R 9573 staţionează temporar în gările Timişoara Est şi Timişoara Nord”, mai anunţă CFR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 23:27

astăzi, 14:37

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/circulatia-trenurilor-in-statia-timisoara-nord-oprita-din-cauza-unei-garnituri-care-a-deraiat-22280682

Ultimă oră

Același autor