9.2 C
Iași
28 aprilie, 2024

Ciolacu, la Iaşi: Eu nu dezvolt infrastructura României în funcţie de câte voturi iau

ieri, 13:33

Premierul Marcel Ciolacu susţine că nu „dezvoltă” infrastructura de transport a României în funcţie de voturile pe care le primeşte. Afirmaţia a fost făcută sâmbătă, la Iaşi, în contextul în cate un jurnalist i-a adus la cunoştinţă primului ministru faptul că există „o frustrare” în rândul locuitorilor din Moldova cu privire la faptul că infrastructura de transport rutier se dezvoltă mai rapid în alte regiuni ale ţării.

„Pe scurt: eu nu dezvolt infrastructura României în funcţie de câte voturi iau. Pe şi mai scurt: mă bucur că aţi finalizat aeroportul, a fost printre primele proiecte şi nu s-a pierdut niciun ban european fiind unul dintre proiectele finalizate la timp”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, la Iaşi, în contextul în care premierului i s-a adus la cunoştinţă că există „o frustrare” în rândul locuitorilor din Moldova cu privire la faptul că infrastructura de transport rutier se dezvoltă mai rapid în alte regiuni ale ţării.

Acesta a subliniat că Iaşiul va fi primul oraş din România care va avea acces la două autostrăzi.

„În comparaţie de foarte multă lume şi mulţi premieri care v-au vizitat, eu văd pentru prima oară că autostrada Moldovei se finalizează. Veţi vedea că lucrurile se vor mişca”, a adăugat primul ministru.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/ciolacu-la-iasi-eu-nu-dezvolt-infrastructura-romaniei-in-functie-de-cate-voturi-iau-1922403309552024031321518512

Ultimă oră

Același autor