16.3 C
Iași
16 septembrie, 2024

Ciolacu, după vizita în Israel: Există o îngrijorare în rândul comunităţii româneşti

Din ostaticii rămaşi, doi au cetăţenie română şi cetăţenie israeliană, patru erau în procedură de obţinere şi a cetăţeniei române, a spus vineri, la Sibiu, premierul Marcel Ciolacu, întrebat despre vizita de joi din Israel.

Întrebat vineri la Sibiu despre rezultatele vizitei făcute în Israel, premierul a spus că există o îngrijorare în rândul comunităţii româneşti din Israel.

„Mai mult, din ostaticii rămaşi, doi au cetăţenie română şi cetăţenie israeliană, patru erau în procedură de obţinere şi a cetăţeniei române. M-am întâlnit cu primul ministru, m-am întâlnit preşedintele statului Israel, cu preşedintele Parlamentului, Knessetului. Nu a existat instituţie în care să intru împreună cu colegii mei fără să întâlnesc cel puţin o persoană care să nu îmi spună că părinţii i s-au născut în România (…) sunt din Neamţ, din Iaşi. Este o legătură foarte strânsă între România şi Israel”, a declarat şeful Guvernului.

Acesta a spus că Guvernul va continua să monitorizeze situaţia de securitate din Orientul Mijlociu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 19:38

astăzi, 18:49

astăzi, 18:15

astăzi, 16:29

astăzi, 16:27

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/ciolacu-dupa-vizita-in-israel-exista-o-ingrijorare-in-randul-comunitatii-romanesti-22479774

Ultimă oră

Același autor