8.3 C
Iași
29 octombrie, 2025

Gabriela Cristea, peripeții la un restaurant din America: „Zici că e spălătură de ciorapi”

Gabriela Cristea a povestit ce peripeții a avut la un restaurant din America, când a fost cu familia în vacanță. Deși a fost plăcut impresionată de atracțiile turistice, fosta prezentatoare tv a rămas cu un gist amar. Mai mult, Gabriela Cristea recunoaște că i-au rămas și unele lucruri nefăcute, pentru un concediu viitor.

Gabriela Cristea a povestit fanilor cu ce s-a confruntat învacanțadin America. Vedeta a fost șocată de gustul cafelei americane și a dezvăluit ce i-a plăcut și ce nu în timpul concediului alături de Tavi Clonda și fiicele lor.

Gabriela Cristea, peripeții la un restaurant din America

Prezentatoarea TVGabriela Cristeaa avut parte de o vacanță memorabilă în Statele Unite ale Americii, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fiice ale lor. Cei patru au vizitat mai multe atracții turistice din Las Vegas, San Francisco și Los Angeles, iar vedeta a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare impresii și momente din călătorie.

Deși s-a declarat fascinată de peisaje și de locurile vizitate, Gabriela Cristea a recunoscut că a avut și câteva experiențe mai puțin plăcute – în special la restaurantele americane.

Una dintre situațiile care a amuzat-o, dar și uimit-o, a fost cea de la micul dejun. Gabriela a povestit că a fost complet surprinsă de cafeaua americană, considerată de localnici un element esențial al dimineții, dar care i s-a părut extrem de slabă la gust.

„Dacă înțelege cineva tona asta de cafea pe care o pun americanii pe masă la micul dejun să-mi explice și mie. American coffee pare de fapt un ceai din cafea, din care beau câte o carafă fiecare… Să-mi scuzați exprimarea, dar pare spălătură de ciorapi”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Vedeta a adăugat că, deși reumplerea ceștilor este gratuită, gustul cafelei nu se compară deloc cu cel al cafelei românești.

Mâncarea americană – „totul e prăjit”

Pe lângă cafea, Gabriela Cristea a observat și alte diferențe culturale în ceea ce privește alimentația americanilor. Ea a spus că este greu să găsești o mâncare simplă și sănătoasă, fără prăjeli.

„La capitolul mâncare, situația nu e tocmai roz în America: burger, cartofi prăjiți, bacon prăjit, aripioare prăjite, pui prăjit și cam tot ce se poate prăji. Există și mâncare bună, dar costă dublu față de România”, a povestit Gabriela Cristea.

Totuși, într-un restaurant italian din Venetian Hotel, Las Vegas, vedeta a recunoscut că a mâncat foarte bine. Ea a menționat și un regret: nu a reușit să ajungă la unul dintre restaurantele lui Gordon Ramsay, pe care îl are deja pe lista pentru o viitoare vacanță.

Gabriela Cristea, impresionată de burgeri în America

Chiar dacă unele experiențe culinare au fost dezamăgitoare, Gabriela Cristea a spus că burgerii americani sunt într-adevăr pe măsura reputației lor.

„Nu puteam să plecăm din America fără să încercăm celebrii lor burgeri. Pe drumul către Los Angeles, la Calico, am găsit un restaurant de peste 100 de ani. Burgerii au fost delicioși, iar atmosfera – de film! Pianul vechi încă funcționa, iar băuturile erau servite în borcane. La burgeri, americanii chiar sunt maeștri”, a povestit prezentatoarea.

Deși a fost o experiență de neuitat, Gabriela Cristea a recunoscut că vacanța din America a avut și momente amuzante, dar și lecții de cultură culinară. Vedeta a spus că va reveni cu siguranță peste ocean, dar data viitoare cu o listă mai clară de restaurante și experiențe de încercat.

Sursa: https://www.bzi.ro/gabriela-cristea-peripetii-la-un-restaurant-din-america-zici-ca-e-spalatura-de-ciorapi-5386039

Ultimă oră

Același autor