12.4 C
Iași
marți, 19 octombrie, 2021

Iaşi: Consilierul local USR PLUS care îşi anunţase demisia din partid, după ce presa a scris despre afacerile firmei sale cu o primărie condusă de USR PLUS, revine asupra deciziei. Iulian Huşanu: Rămân deocamdată membru de partid

astăzi, 17:58

Consilierul local al USR PLUS, Iulian Huşanu, a anunţat, miercuri, că revine asupra deciziei de a demisiona din partid, astfel că nu-şi va pierde nici mandatul de consilier local.

Huşanu a anunţat pe Facebook că nu mai demisionează din USR PLUS, după ce ar fi primit mai multe mesaje de la colegii săi de partid.

„Având în vedere mesajele primite de la foarte mulţi colegi din USR-PLUS, am decis să reevaluez momentul oficierii demisiei. Ca urmare, rămân deocamdată membru de partid, şi, mai mult decât atât, voi consilia şi pe alţi colegi pentru ca să nu se mai repete trecutul. Reconfirm retragerea din toate intenţiile de colaborare cu Primăria Mirceşti, deşi tot ce am făcut a fost legal, şi spre ajutorul comunităţii respective”, a scris miercuri pe Facebook, Iulian Huşanu.

Marţi, consilierul local ieşean al USR PLUS Iulian Huşanu a demisionat din partid, dar şi din postul de consilier, după ce presa locală a dezvăluit faptul că firma la care este acţiionar unic a încheiat mai multe contracte cu primăria localităţii Mirceşti, condusă de un reprezentant USR PLUS.

Surse din mediul politic afirmă că decizia lui Huşanu de a nu mai demisiona din USR PLUS ar fi fost luată în urma unor discuţii pe care acesta le-ar fi avut cu PNL Iaşi, în condiţiile în care nu există o majoritate concludentă în Consiliul Local, iar liberalii ar avea nevoie de sprijinul unui consilier USR PLUS.

Cu o zi în urmă el îşi anunţase, tot pe FAcebook, demisia.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/iasi-consilierul-local-usr-plus-isi-anuntase-demisia-partid-dupa-presa-scris-afacerile-firmei-sale-primarie-condusa-usr-plus-revine-asupra-deciziei-iulian-husanu-raman-deocamdata-membru-partid-1922405815002021091720395737

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,712FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus