30.3 C
Iași
vineri, 30 iulie, 2021

Maica Siluana Vlad a murit. Părintele Vasile Ioana: Măicuță dragă, să vă rugați Domnului pentru poporul nostru

08 iun 2021 / 22:44

Părintele Vasile Ioana a transmis un mesaj după ce maica Siluana Vlad a murit marți seara.

‘Maica Siluana Vlad s-a dus la Domnul! Merge la Cer cu o bogată zestre: a luminat sufletele atâtor tineri, a format o frumoasă obște, a umplut sufletele românilor de bucurii duhovnicești cu sfaturile sale pline de înțelepciune și de căldură de mamă bună!

Măicuță dragă! Să ne pomeniți și pe noi de acolo de Sus, și să vă rugați Domnului pentru poporul nostru dreptcredincios, iubitor de Dumnezeu!’, a transmis părintele Vasile Ioana.

Amintim faptul că părintele Constantin Sturzu a anunțat că maica Siluana Vlad a trecut la Domnul în seara zilei de 8 iunie 2021. ‘A trecut la Domnul în seara aceasta, la câteva zile după ce împlinise 77 de ani, Schimonahia Siluana Vlad (28 mai 1944 – 8 iunie 2021). Dumnezeu să o așeze întru binemeritată odihnă în locașurile drepților! Să ne revedem în Rai, Maica mea dragă!’, a scris părintele Constantin Sturzu.

Maica Siluana Vlad a fost coordonatoarea Centrului de Formare și Consiliere „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” și stareța Mănăstirii „Sfântul Siluan Athonitul” din Iași. Maica Siluana Vlad era o personalitate importantă a Bisericii. Va rămâne în mentalul colectiv și prin numeroasele conferințe și prelegeri susținute pe teme de actualitate.

Până la 30 de ani, maica Siluana Vlad susținea că era atee

‘Maica Siluana crede ca ii poate intelege si ajuta pe oamenii care sunt departe de Dumnezeu pentru ca ea insasi a trecut printr-o situatie identica. Nascuta cu numele de mireana Eugenia Vlad, a fost pâna la 30 de ani atee, dupa cum singura ne-a marturisit. „Eram foarte revoltata impotriva credintei. Credeam ca este «opium pentru popor»”, isi aminteste ea. Eugenia Vlad s-a calugarit la vârsta de 49 de ani, în anul 1993, la Mănăstirea Christiana, din București, sub îndrumarea duhovnicului său. Și-a continuat activitatea caritabilă și socială prin activități de binefacere în rândul copiilor străzii, dar și oferind îndrumare tinerilor din vasta sa experiență de viață

08 iun, 23:51

Sursa: https://www.dcnews.ro/maica-siluana-vlad-a-murit-parintele-vasile-ioana-maicuta-draga-sa-va-rugati-domnului-pentru-poporul-nostru-dreptcredincios_823733.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,712FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus