7.6 C
Iași
vineri, 5 martie, 2021

„Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

22 ianuarie 2021, 20:31

”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal.

Gabriel Luca, ieşeanul în vârstă de 51 de ani, care s-a întors acasă la o săptămână după ce mama sa credea că îl înmormântase, încă încearcă să demonstreze din punct de vedere oficial că este viu. El s-a adresat instanţei, pentru a anula certificatul de deces şi a obţine documentele de identitate, încercând să îşi continue viaţa în mod normal.

Cererea bărbatului de a anula certificatul de deces a fost înregistrată în această săptămână la Judecătoria Răducăneni, dar, deşi ar trebui să fie o simplă formalitate, primul termen al procesului nu a fost încă stabilit.

Dacă iniţial autorităţile s-au grăbit să îl declare mort, de data aceasta Gabriel Luca mai are de aşteptat până să revină în lumea celor vii din punct de vedere al actelor.

Coşmarul bărbatului din comuna Costuleni a început în toamna anului 2020, în luna octombrie, atunci când, a plecat la muncă departe de casă, fără să anunţe pe nimeni. După patru zile, îngrijorată, mama sa l-a declarat dispărut la Poliţie. După o lună de la dispariţie, autorităţile au descoperit în Jijia un cadavru, iar familia a fost întrebată dacă acesta ar putea fi Gabriel.

„Le-am spus că după faţă este fiul meu, dar nu şi după straie. Era îmbrăcat în culori ţigăneşti. Apoi am luat mortul acasă. L-am înmormântat, i-am purtat slujbele”, spunea mama bărbatului.

Înmormântarea trupului găsit în Jijia a avut loc pe data de 10 decembrie. Din acea clipă şi până pe 18 decembrie, membrii familiei lui Gabriel Luca au trăit cu gândul că fiul lor e mort şi înmormântat, însă, vineri, 18 decembrie, mama pensionară a ieşeanului Gabriel Luca a avut parte de o surpriză imensă: Gabriel Luca a apărut viu şi nevătămat la poarta familiei sale, iar mama sa a trecut printr-o spaimă care putea să-i provoace decesul.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/iasi/mortul-viu-iasi-ramane-mort-punct-vedere-oficial-dovada-e-mai-greu-invii-decat-mori-1_600a99fb5163ec427134899c/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,712FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Vaslui Plus