2.9 C
Iași
vineri, 22 ianuarie, 2021

Comunicat de presă – Asociaţia Industrii Creative

2021-01-14 16:47:59

Rocanotherworld Winter Edition – spiritul de festival se simte de acasă, timp de 5 zile

BE CURIOUS, BE DIFFERENT, BE FOR OTHERS

14 concerte de la ediţia din iunie 2020 a Rocanotherworld se vor putea vedea pe platforma Overground Showroom între 20 – 24 ianuarie, iar publicul se poate bucura în plină iarnă de experienţa de festival, acasă în living dar alături de toţi prietenii şi de trupele lor favorite, online. Serile de festival încep de la ora 19:00, astfel:

Miercuri, 20 ianuarie: Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers

Joi, 21 ianuarie: Lucia, Pinholes, Byron

Vineri, 22 ianuarie: Fine, It’s Pink, Eyedrops, Argatu’

Sâmbătă, 23 ianuarie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară

Duminică, 24 ianuarie: Om la Lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Biletele se pot achiziţiona de pe iabilet.ro, atât în varianta de abonamente care dau acces la toate cele 5 zile de concerte de la ediţia din iunie 2020 a festivalului, dar şi la bilete de o zi prin care se poate susţine artiştii care au performat, cauza sprijinită de festival sau atât artiştii cât şi cauza. Concertele pot fi văzute online timp de 48 de ore de la ora începerii.

Rocanotherworld Winter Edition îşi continuă misiunea asumată, aceea de a avea un impact real în comunitate aşa că sprijină din nou, cu ajutorul principalului partener, Kaufland România, familiile ce locuiesc în cele 4 sate ale comunei Lungani din judeţul Iaşi, cu pachete cu produse alimentare de bază, de igienă şi sanitare, de maximă necesitate în vremuri pandemice.

Mai mult decât un simplu festival de muzică

În 2020 Rocanotherworld a fost primul festival desfăşurat după ieşirea din starea de urgenţă, respectând toate normele de siguranţă pentru participanţi impuse de autorităţi.

Evenimentul a adus împreună artişti îndrăgiţi şi publicul lor, pentru mulţi dintre cei dintâi fiind prima experienţă pe scenă a anului iar pentru spectatori primul festival la care s-au putut bucura de muzică chiar dacă au stat jos, la distanţă şi purtând măşti. Începând cu cea de-a cincea ediţie din 2020, biletul de participare la festival a fost unul solidar, atât faţă de trupele ce au concertat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld în anii trecuţi, cât şi faţă de demersurile caritabile susţinute.

„Statistic, Comuna Lungani este una dintre cele mai defavorizate la nivel naţional şi ne dorim ca ajutorul nostru pentru această comunitate să fie unul constant, pentru a face o diferenţă reală. Din acest motiv le-am dedicat şi ediţia post lockdown a festivalului, dar şi Rocanotherwold Winter Edition „, povesteşte Patricia Butucel, directorul festivalului. „Valorile noastre sunt #becurious, #bedifferent şi, mai ales, #beforothers iar misiunea noastră e de a creşte conştientizarea problemelor din societate şi de a implica şi comunitatea în găsirea de soluţii sustenabile”.

„Noi, la Kaufland România credem în susţinerea comunităţilor pe termen lung şi ne bucurăm să fim alături de Rocanotherworld la ediţia de iarnă, pentru a continua cauza socială a festivalului. Am trecut prin multe schimbări în ultimul an şi am învăţat pe parcurs, dar ce a rămas neschimbată este dorinţa noastră de a fi alături de oameni. Pentru că, la Kaufland, implicarea face diferenţa”, declară Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Pachetele cu produse alimentare şi de igienă pentru familiile din comuna Lungani vor fi distribuite între 28 – 31 ianuarie, în condiţii de maximă siguranţă şi respectând toate normele în vigoare. Voluntarii din Iaşi care îşi doresc să participle la acţiuni se pot înscrie până pe 17 ianuarie, completând formularul http://bit.ly/beforothers.

Organizatori: Asociaţia Industrii Creative, Showberry

Main Partner: Kaufland Romania

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Agerpres, Iqads & SMARK, Zile şi Nopţi, Infomusic, Iconcert, Un site de muzică, Viva FM.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1179186182476803/.

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 şi l-a avut ca inspiraţie pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) – designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor şi deschizător de suflete. Toate activităţile sunt conturate în jurul dorinţei de a oferi şi a principiilor pe care acesta le-a îmbrăţişat de-a lungul vieţii: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alţii!

Asociaţia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld şi Classix din Iaşi, având drept scop revitalizarea culturală a oraşului, angrenarea comunităţilor creative şi implicarea în viaţa civilă a societăţii prin acţiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv şi participativ.

Mai multe informaţii despre campaniile derulate se pot găsi şi pe canalele Rocanotherworld:

Facebook: https://www.facebook.com/rocanotherworld/

Instagram: @rocanotherworld

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2021/01/14/comunicat-de-presa-asociatia-industrii-creative–643228

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,712FaniÎmi place

Vaslui Plus