Percheziţii la Iaşi şi Oradea, la firme care comercializau produse din cannabis

0
Loading...

astăzi, 18:27

Procurorii DIICOT Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au făcut, vineri, trei percheziţii, la Iaşi şi Oradea, la sediile a două firme care comercializau produse din cannabis, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reţinut că cele două societăţi comercializau produse din cannabis, pe care le promovau ca având o concentraţie redusă de Tetrahidrocanabinol (THC).

Firmele au ca activitate economică comercializarea de substanţe şi produse denumite generic CBD şi THC, precizează Poliţia Română.

În urma percheziţiilor au fost ridicate produse dintre cele oferite spre vânzare ce urmează a fi analizate pentru a se stabili dacă acestea conţin substanţe aflate sub control naţional.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea, al lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi al jandarmilor din cadrul IJJ Iaşi.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/perchezitii-la-iasi-si-oradea-la-firme-care-comercializau-produse-din-cannabis-1922402716512020101819516377

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here