Comunicat de presă – IJJ Iaşi

0
Loading...

2020-10-16 16:07:03

MĂSURI ORDINE PUBLICĂ LA MECIUL DE FOTBAL C.S.M. POLITEHNICA IAŞI – SEPSI SFANTU GHEORGHE

Sâmbătă, 17 octombrie 2020, începând cu ora 16.30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, urmează a se disputa meciul de fotbal între echipele C.S.M. Politehnica Iaşi şi Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1.

Avându-se în vedere măsurile luate la nivel naţional pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, meciul se va juca fără spectatori.

Pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestei competiţii sportive, precum şi pentru asigurarea intervenţiei, în caz de nevoie, mai multe echipaje de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali vor acţiona în zona stadionului.

În cadrul misiunii jandarmii vor acţiona pentru respectarea măsurilor specifice de combatere a COVID-19, precum şi pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii. De asemenea, în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale.

Jandarmeria Iaşi recomandă cetăţenilor să respecte regulile privind distanţarea fizică şi măsuri de autoprotecţie sanitară, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să nu provoace şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/10/16/comunicat-de-presa-ijj-iasi–592440

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here