Comunicat de presă – IJJ Iaşi

0
Loading...

2019-10-09 15:52:52

MĂSURI DE ORDINE LA SĂRBĂTORILE IAŞULUI 2019

Cu ocazia manifestărilor prilejuite de Sărbătorile Iaşului, în perioada 07 – 15 octombrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieşeni se vor afla în serviciu, pentru asigurarea măsurilor de ordine la manifestările cultural-artistice şi religioase, la care organizatorii aşteaptă participarea unui public numeros. Totodată, structurile de logistică vor asigura suportul necesar desfăşurării acestor misiuni.

Se au în vedere următoarele manifestări:

– Târgul de Toamnă ce are loc în perioada 07 – 15 octombrie, în zonele Hala Centrală, str. Costache Negri, Bd. Ştefan cel Mare;

– Parcul de Distracţii situat la Ştrandul Municipal din zona Cicoarei şi care se va derula în perioada 10 – 15 octombrie;

– Spectacol în cartierul Tătăraşi – Esplanada Oancea, joi, 11 octombrie;

– Spectacol în cartierul Alexandru cel Bun – Piaţa Voievozilor, sâmbătă, 12 octombrie;

– Spectacol în cartierul Nicolina – Esplanada Nicolina I, vineri, 13 octombrie;

– Seara Valorilor, la Primăria Municipiului Iaşi, duminică, 14 octombrie;

– Superconcert “Sărbătorile Iaşului “- Piaţa Palatului Culturii Iaşi, luni, 15 octombrie;

– Sfinţire Biserică “Sf. Toma” Iaşi, sâmbătă, 13 octombrie.

Pentru informarea cetăţenilor, în perioada 11-15 octombrie a.c. jandarmii ieşeni se vor afla în PUNCTUL DE INFORMARE, amplasat în zona Gării Iaşi.

La toate aceste evenimente publice, jandarmii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfăşurare a manifestărilor şi vor interveni, în caz de comitere a unor fapte antisociale, în vederea luării măsurilor legale.

Se continuă desfăşurarea misiunilor de protecţie instituţională, executarea mandatelor de aducere, precum şi misiunile de patrulare în cooperare cu Poliţia în Iaşi, Paşcani, Hîrlău, Tg. Frumos şi Răducăneni.

În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, recomandăm tuturor persoanelor, care participă la diferitele evenimente, să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială.

Cetăţenii pot solicita sprijinul forţelor de ordine publică, ori de câte ori este nevoie, fie prin adresare directă, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2019/10/09/comunicat-de-presa-ijj-iasi–382635

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here