Un bolnav acuză c-a fost muşcat de un şobolan în curtea Institutului de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi. Cum se apără reprezentanţii spitalului

0
Loading...

13 august 2019, 16:13

Un bărbat internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi susţine că a fost muşcat de un şobolan chiar în curtea spitalului. Acesta s-a prezentat la camera de gardă a unităţii medicale duminică seară, 11 august, cu o rană la un picior, spunând că aceasta a fost provocată de rozătoare.

Bărbatul a fost dus la Institutul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, iar medicii au început tratamentul.

„Un bărbat a fost adus la noi, de la Institutul de Psihiatrie, în cursul zilei de luni, pentru că ar fi fost muşcat de un şobolan. A fost începută profilaxia, iar acesta este adus la câteva zile în spitalul nostru pentru a primi tratament specializat”, a precizat dr. Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase.

Contactaţi telefonic pentru a comenta incidentul, reprezentanţii Institutului „Socola” au negat că bărbatul a fost muşcat de şobolan la ei în curte, susţinând că cel mai probabil acesta s-a zgâriat.

Aceştia susţin că ultima deratizare în instituţie şi împrejurimi a fost făcută luna trecută şi că nu există rozătoare.

Medicii infecţionişti confirmă că bărbatul are o rană la picior, însă nu au certitudinea că este vorba de o muşcătură, alegând să înceapă tratamentul pentru a evita îmbolnăvirea.

Citiţi şi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/iasi/un-bolnav-acuza-c-a-fost-muscat-sobolan-curtea-institutului-psihiatrie-socola-iasi-apara-reprezentantii-spitalului-1_5d52b018892c0bb0c6801982/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here