De ce acceptă antrenorii să semneze cu FCSB. Ce îi face să-şi calce pe orgoliu, deşi Gigi Becali e de neclintit

0
Loading...

este ca un aspirator pentru antrenori. Puţini sunt tehnicienii care îl refuză pe Gigi Becali, deşi sunt conştienţi că îi aşteaptă o exprienţă grea, iar deciziile de la nivelul echipei nu le aparţin în totalitate. În cadrul emisiunii

ProSport Live

, Florin Motroc a dat cărţile pe faţă şi a vorbit deschis despre mirajul unui club precum FCSB. Tentaţia e mare şi indiferent de exprienţă, tehnicienii se înhamă pentru că îşi trec în C.V. o echipă cu nume. Puţin contează dacă dau greş sau reuşesc.

FCSB reprezintă o rampă de lansare importantă, care deschide multe uşi: ” Nu am probleme să revin în România, dar aici se preferă antrenori fără licenţă, care nu au experienţă şi vin direct de pe băncile şcolii, la echipe cu nume grele. Cred că sistemul îi împinge să accepte. Nu ştiu dacă e vorba de salariu, poate fi vorba de nume, că sunt lansaţi. Mă uit la FCSB, acolo chiar e o rampă de lansare ”, şi-a început discursul Motroc, care a povestit cum gestionează astfel de situaţii.

l-a instalat recent pe Mihai Teja pe banca tehnică, moldovenii l-au avut în vederi şi pe Florin Motroc. Au fost purtate discuţii, prin intermediul unor agenţi, dar totul a căzut în cele din urmă. Nu a fost vorba de salariu sau de problemele financiare din cadrul clubului. ” Am avut câteva discuţii cu câteva echipe din ţară după ce m-am întors. A fost o discuţie cu cei de la Iaşi, prin câţiva impresari cu care vorbesc. Dacă mă uit la o echipă ca Iaşi, acolo nu e o rampă de lansare. Acolo te duci la greu, nu e o situaţie cu lapte şi miere. Se spunea că sunt salarii mari acolo. Dacă un antrenor vrea să antreneze, o face şi pe doi lei şi pe 100 de lei. Dacă simte că acolo e dorit şi i se asigură un climat ok de lucru, se duce ”, a mai precizat Motroc.

Florin Motroc s-a făcut remarcat ca antrenor în ţări precum Arabia Saudită, Iordania sau Oman. Cele mai importante formaţii pe care le-a pregătit sunt Taawon, Al-Riffa şi Al-Ramtha.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/de-ce-accepta-antrenorii-sa-semneze-cu-fcsb-ce-ii-face-sa-si-calce-pe-orgoliu-desi-gigi-becali-e-de-neclintit-18165872

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here