Solistii barladeni, printre cei mai buni din tara

0
Loading...

22 mai 2019

In urma participarii la Festivalul National de Interpretare „Florile Copilariei”, grupuri vocale si solisti de la scolile din Barlad au revenit acasa cu importante premii si trofee.

Cea de-a IX-a editie a Festivalului National de Interpretare „Florile Copilariei” s-a desfasurat sambata, 18 mai, pe scena Casei de Cultura „Tudor Vornicu” din Adjud, judetul Vrancea. Din Barlad au participat elevi de la Scoala Gimnaziala „Episcop Iacov Antonovici” si Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” Barlad, toti fiind rasplatiti de juriul de specialitate cu premii foarte valoroase.

Concret, la invatamant gimnazial, grupul „Sweet M” format din surorile gemene Anisia si Amedeea Mereuta a luat premiul I la interpretare vocala (muzica usoara), iar grupul „Amenis” a obtinut premiul II la aceeasi sectiune. Tot la gimnaziu, dar la sectiunea solist vocal muzica folk, Fabian Mereuta si-a „revendicat” Trofeul, in timp ce Raluca Bejinariu a revenit cu premiul I, Ana Maria Parpalea cu premiul II, iar David Cozar, Vanessa Munteanu si Maria Calin cu premiul III. Tot la categoria invatamant gimnazial a cantat si grupul folk „Ecou”, compus din peste 20 de elevi de la Scoala „Episcop Iacov Antonovici”, care a obtinut Trofeul la aceasta sectiune (grup vocal),

De asemenea, grupul folk „Cristal”, compus din sapte elevi de la „Codreanu”, a concurat la invatamant liceal si a fost distins cu premiul I la respectiva sectiune (grup vocal). Nu in ultimul rand, Claudia Pascal a fost rasplatita cu premiul I, iar Theea Secrieru cu premiul II la sectiunea solist vocal muzica folk – invatamant liceal.

Felicitari tuturor! Felicitari, Fabian, Anisia si Amedeea Mereuta! Felicitari membrilor celor doua grupuri de muzica folk «Cristal» si «Ecou»! Felicitari

Raluca, Theea, Ana Maria,

Maria, David, Alexia, Raluca, Ancuta, Narcis, Razvan si Rares, cu fluierul sau fermecat!”, a postat profesorul

Corneliu Plesu, indrumatorul elevilor premiati, pe pagina sa de socializare.

Adriana Susnea

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2019/05/solistii-barladeni-printre-cei-mai-buni-din-tara.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here