O mamă din Iași și-a anunțat moartea pe Facebook pe 1 Decembrie! Mesajul ei i-a salvat viața

0
Loading...

03 Dec. 2018 07:13

O femeie în vârstă de 48 de ani din Scobinți, județul iași, a vrut să se sinucidă la zi mare, pe 1 Decembrie. Și a vrut ca și toată lumea să știe asta.

Femeia a anunțat pe Facebook că a înghițit peste 100 de pastile, iar concubinul ei, bulversat de mesajul ei, a dat fuga acasă și a găsit-o mai mult moartă decât vie, dar a sunat la timp la ambulanță, a anunțat

Femeia a luat pastilele sâmbătă, în jurul orei 18.00. Ea este mama unui copil de 16 ani și locuia împreună cu acesta și cu concubinul ei.

Are antecedente psihiatrice

Medicii au găsit-o având alături trei flacoane de pastile, care toate aveau cam jumătate din comprimate.

„Un echipaj medical a intervenit sâmbaătă pentru a acorda îngrijri medicale unei femei în vârstă de 48 de ani, din județul Iași. Este vorba despre o pacientă cu antecedente psihiatrice, întrucât în anul 2015 s-a confruntat cu un sindrom depresiv sever. Aceasta a fost gasită cazută în propria locuință de către partener.

În momentul în care a fost preluată de echipajul medical, pacienta avea tensiunea arterială 5-30 și frecvența cardiacă de 55 bătăi pe minut. Aceasta a fost intubată și ventilată mecanic, fiind dirijată ulterior către Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru a fi supusă unor investigații mai amănunțite.

În momentul consultului toxicologic, pacienta era conștientă și deschidea constant ochii. Aceasta prezenta midriază bilaterală slab reactivă.

Femeia a fost stabilă hemodinamic și a fost internată la Anestezie și Terapie Intensivă cu diagnostic de comă toxică, rezolvată cu tratament în urgență și intoxicație acută polimedicamentoasă”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Citeşte şi

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/o-mama-din-iasi-si-a-anuntat-moartea-pe-facebook-2474084

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here