Tudose râde de Dragnea. „Matematica” și visurile de mărire ale unor eurocandidați

0
Loading...

joi, 16 mai 2019

Fostul premier PSD Mihai Tudose, dat jos după ce s-a certat cu Dragnea, râde acum de fostul său șef, cu care partidul său, Pro România, se află în competiție pentru europarlamentare.

Pornind de la o declarație a liderului PSD cu privire la retragerea unor eurocandidați de pe liste, pentru a ocupa alte demnități, Mihai Tudose îl ironizează pe Liviu Dragnea, făcând referire la situația formațiunii în interiorul PES și la faptul că a fost huiduit, de două ori, la Iași.

„Matematica PSD… A glăsuit Dragnea că trei candidați la europarlamentare vor renunța la mandat. Și că cei trei sunt următorii doi: Plumb și Ciuhodaru.

Sunt trei, nu-i așa?”, își începe tirada pe Facebook fostul premier.

„Că Plumb se duce comisar european…. Poate la Videle, căci de acceptat / votat pe acolo pe la Comisie… sunt șanse mai mari să viscolească în Sahara…”, atacă Tudose.

Nici celălat eurocandidat despre care Dragnea spunea că ar urma să se retragă nu scapă de ironia candidatului Pro România.

„Și Ciuhodaru va pleca la anu’ Primar la Iași… La Iașiul în care PSDragnea a fost primit cu atâta „căldură“ de localnici…”

„Și că dacă aceștia trei (sic) pleacă, devine eligibilă lista până la locul 18! Adică PSDragnea să ia cam 50% în alegeri și apoi încă două locuri, pardon trei… Nu e așa că e frumoasă România lui Dragnea? Cu girafe roz și iepuri albaștri ce zburdă cu voioșie prin satele pentru care ne invidiază răii aia de europeni?”, mai scrie Mihai Tudose, cu referire la o recentă declarație a lui Liviu Dragnea, potrivit căreia occidentalii ne-ar invidia pentru felul în care arată comunele noastre comparativ cu ale lor.

„Hai să vorbim în șoaptă, să nu facem zgomot. Să nu-i trezim… să nu-i contrazicem că’ cică nu e bine că pot păți ceva… Doar, în timp ce ei visează că sunt proprietarii României, să mergem la vot! După vot se vor trezi ei (poate). Până la vot să fim noi activi…”, își încheie Mihai Tudose postarea.

Sursa: https://evz.ro/tudose-rade-dragnea-matematica.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here