LIVE TEXT | Hermannstadt – Dinamo se joacă ACUM! ”Câinii” pot trece pe primul loc în play-out

0
Loading...

Echipele de start:

Hermannstadt: Căbuz – Măţel – Dandea, Stoica, Seredius – Dâlbea, Dumitriu – Jazvic, Offenbacher, Popovici – Blănaru

Rezerve: Niga, Mijuskovic, Abdurahimi, Antonov, Lendric, Tsoumou, Niţă

Dinamo: Mandanda – Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi – Filip – Montini, Şerban, Nistor, N. Jaadi – Christovao

Rezerve: Muţiu, Mallo, N’Diaye, Zenke, R. Jaadi, Popa, Oltay

Minutul 1:

Fluier de start!

Dinamo poate profita de rezultatul de egalitate dintre

Mediaş şi Poli

, scor 1-1, şi poate urca pe primul loc în play-out, în cazul unei victorii pe terenul lui Hermannstadt, formaţie pe care ”câinii” au învins-o în tur, scor 2-0. Sibienii au un moral bun după victoria cu Concordia

, 1-0, prima pe noul stadion din oraş. Până la inaugurarea noului stadion, echipa antrenată de Vasile Miriuţă a disputat partidele de pe teren propriu la Târgu Mureş şi Piteşti.

”Ne confruntăm cu destul de multe probleme. Dussaut, Grigore şi Naser sunt suspendaţi, Papazoglou nu e 100% şi Montini nu s-a antrenat ieri. Plus trei jucători care sunt în Ramadan, fraţii Jaadi şi N’Diaye. O să stau de vorbă şi cu ei, şi cu doctorul, pentru că nici nu mănâncă, nici nu beau. Vor face deplasarea dar nu ştiu dacă vor juca, ei spun că sunt obişnuiţi.

Eu am fost la ultimul meci pe care l-au jucat acasă. Dacă Sibiul a câştigat, au câştigat şi datorită atmosferei, şi datorită suporterilor. I-au împins spre victorie, o să fie un meci interesant şi greu, ţinând cont şi de situaţia în care este Sibiul”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/live-text-hermannstadt-dinamo-se-joaca-acum-cainii-pot-trece-pe-primul-loc-in-play-out-18130622

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here